Ecolution lastbiler (UNPUBLISHED 1006 2015)

Spar nemt 10-15% i brændstof eller mere med Scanias Ecolution koncept - uanset kørselsområde.

”Ecolution by Scania” består af fire indsatsområder: 

  1. Lastbilens specifikationer
  2. Skræddersyet serviceaftale (Maintenance+) med en række tillægseftersyn på områder, der har særlig betydning for brændstofforbruget. 
  3. Chaufførtræning
  4. Chaufførcoaching

Ved at fokusere på disse forskellige områder er det muligt at reducere brændstofforbruget mellem 10-15 % eller mere – uanset kørselsområde. En permanent brændstofbesparelse på 15-20 % gennem ”Ecolution by Scania” er ikke ualmindelig, hvilket for mange transportvirksomheder nemt kan omsættes til en besparelse på 50.000 kr. pr. lastbil pr. år. I Danmark ser vi i øjeblikket (Q1 2015) en gennemsnitlig besparelse i brændstof på 16% på alle "Ecolution by Scania" kunder. Brændstof er langt den største udgift ved transportkørsel, hele 41 pct. af den samlede omkostning, så det kan betale sig at overveje denne løsning. 

Prøv vores beregner og se, hvor meget du kan spare. 

Ecolution by Scania konceptet omfatter en ”No cure, no pay”-garanti, hvor Scania refunderer kundens udgifter til de nødvendige abonnementer på overførsel af driftsdata samt chaufførcoachingen, såfremt den opnåede brændstofbesparelse ikke dækker udgifterne. Forudsætningen for Scanias ”No cure, no pay”-garanti er, at kundens chauffører deltager aktivt og positivt i arbejdet med at optimere deres kørestil, så der er en realistisk mulighed for at opnå den forventede brændstofbesparelse.

Læs mere om Ecolution by Scania eller kontakt din salgskonsulent

Det siger vores kunder om Ecolution